فهرست

در همه حوزه‌ها از جمله بازاریابی دیجیتال آمار و اعداد و معیارهای آن، برای رسیدن به اهداف تعیین شده نقش حیاتی دارند. با توجه به گسترش دیجیتال مارکتینگ و اهمیت در آن برای کسب‌وکارها، در این مقاله آمار بازاریابی اینترنتی ایران و  جهان در 2022 را بررسی می‌کنیم.

چرا آمار بازاریابی اینترنتی ایران اهمیت دارد؟

همه فعالین حوزه دیجیتال مارکتینگ می‌دانند که برای رسیدن به تارگت و هدف مشخص شده در استراتژی‌ها، باید از آمار بازاریابی اینترنتی ایران استفاده کنند. به‌طورکلی تصمیم‌گیری بر اساس داده در انواع بازاریابی بسیار مهم است. در ادامه دلایل آن بررسی می‌کنیم:

  • کمک به اولویت‌بندی: اگر شما به‌عنوان یک دیجیتال مارکتر در حال اجرای استراتژی بازاریابی چندکاناله هستید، باید از عملکرد پلتفرم‌های مختلف در مقایسه با هم اطلاع داشته باشید. با به‌کارگیری آمار بازاریابی اینترنتی ایران از بین کانال‌های مختلفی که استفاده می‌کنید، می‌توانید بدانید کدام کانال‌ها ممکن است به منابع بیشتری نسبت به دیگران نیاز داشته باشند.
  • حفظ رقابتی بودن: آمار بازاریابی اینترنتی ایران به شما کمک می‌کند رقابتی بمانید. با استفاده از این آمار و داده‌ها می‌‌توانید رقبای خودتان را تحلیل کرده و از آن‌ها جلو بیفتید.

می‌توانید برای دریافت رایگان مشاوره دیجیتال مارکتینگ و تحلیل رقیبانتان با ما تماس بگیرید.

  • توسعه و گسترش استراتژی‌های دیگر: داده‌ها می‌توانند فضا را برای استراتژی‌های دیگر باز کنند. هنگامی که از آمارهای دیجیتال مارکتینگ استفاده می‌کنید، به آنچه که اجرا می‌شود اطمینان کامل دارید. به این ترتیب، می‌توانید زمان کمتری را صرف استراتژی خود کرده و روی کارهای دیگر مانند بهینه سازی وب‌سایت خود و مواردی مثل سئوی آن تمرکز کنید! از این گذشته، اقدامات بازاریابی دیجیتال شما بدون داشتن یک وب‌سایت قوی بی نتیجه بوده و در اولین مراحل باید به طراحی وب‌سایت خود بپردازید.

جدیدترین آمار بازاریابی اینترنتی ایران و جهان

در بررسی آمار و اطلاعات دیجیتال مارکتینگ یکی از اولین سؤالاتی که مطرح می‌شود وسعت بزرگی این صنعت در جهان است. بازار جهانی تبلیغات دیجیتال و بازاریابی در سال 2020 حدود 350 میلیارد دلار برآورد شد و پیش‌بینی می‌شود تا سال 2026 به 786.2 میلیارد دلار برسد. این بازار در ایالات متحده در حال حاضر 460 میلیارد دلار تخمین زده می‌شود.

در آمار بازاریابی اینترنتی ایران نیز مقدار مشخصی از میزان درآمد این حوزه نمی‌توان گفت؛ چرا که به عوامل مختلفی از جمله تخصصی افرادی که کار می‌کنند و تارگت‌های مشخص شده متفاوت است. اما به‌طورکلی با توجه اینکه فعالین حوزه بازاریابی اینترنتی در 4 دسته کلی فعالیت می‌کنند، می‌توان یک میانگین کلی از آن ارائه کرد.

  • کارشناس بازاریابی دیجیتال: بین 4 تا 9 میلیون تومان
  • کارشناس ارشد بازاریابی اینترنتی مارکتینگ: 8 تا 12 میلیون‌تومان
  • مدیر دیجیتال مارکتینگ: به طور میانگین بالای 15 میلیون‌تومان
  • فریلنسر بازاریابی دیجیتال: وابسته به توافق طرفین

در نظر داشته باشید آمار و درآمدی که مطرح شد، به‌صورت میانگین بوده و به تخصص و تجربه افراد، شرکت و بزرگ یا کوچک بودن آن، نوع قرارداد و پروژه و عوامل دیگر بستگی دارد.

آمار بازاریابی اینترنتی ایران

نرخ رشد در بازاریابی اینترنتی چقدر است؟

  • در آمار بازاریابی اینترنتی ایران و جهان، نرخ رشد مرکب سالانه بازاریابی دیجیتال از سال 2020 تا 2026، 9 درصد پیش‌بینی شده است.
  • 63 درصد از کسب‌وکارها بودجه دیجیتال مارکتینگ خود را در سال گذشته و پس از شیوع ویروس کرونا افزایش داده‌اند.
  • بین سال‌های 2020 و 2021، نرخ رشد 14 درصدی در هزینه‌های بودجه بازاریابی دیجیتال در سراسر مشاغل وجود داشته است.

میزان موفقیت دیجیتال مارکتینگ در آمار و داده‌ها چقدر است؟

برای این سؤال جواب دقیقی در آمار بازاریابی اینترنتی ایران وجود ندارد. با این وجود در ادامه چندین معیار را معرفی و بررسی می‌کنیم که شما را در مسیر درست راهنمایی می‌کنند.

  • بررسی تبلیغات کلیکی (PPC): این نوع تبلیغات در دیجیتال مارکتینگ کاربرد زیادی داشته و با استفاده از آمار آن می‌توان تحلیل خوبی از فرایندهای انجام شده داشت. در PPC به‌ازای هر یک دلار مصرف شده، 2 دلار برمی‌گرداند که این موضوع منجر به نرخ بازگشت سرمایه یا همان ROI 200 درصدی می‌شود.
  • جستجوی ارگانیک: یکی از مهم‌ترین معیارهای موفقیت روند بازاریابی اینترنتی، آمار جستجوی ارگانیک بوده که به سئو سایت وابسته بوده و باید در گزارش‌های دوره‌ای سئو بررسی شوند. 49 درصد از کسب‌وکارها می‌گویند که جستجوی ارگانیک بهترین ROI بازاریابی را برای آن‌ها به ارمغان می‌آورد.
  • ایمیل مارکتینگ: ایمیل مارکتینگ هنوز هم یکی از بهترین استراتژی‌های دیجیتال مارکتینگ است. طبق بررسی‌های انجام شده بیشترین نرخ بازگشت سرمایه به بازاریابی از طریق ایمیل تعلق دارد. طبق آمار وب‌سایت Neil Patel در ایمیل مارکتینگ به‌ازای هر دلار خرج شده، 40 دلار برمی‌گردد. کسب‌وکارهای کوچک هم ادعا می‌کنند که بازاریابی ایمیلی کانال بازاریابی است که بالاترین بازگشت سرمایه را برای آنها به ارمغان می‌آورد.
  • بازاریابی محتوایی و سئو: بدون شک بازاریابی محتوا و سئو بهترین انتخاب برای بازگشت سرمایه و جذب مخاطبان وفادار است.

آمار بازاریابی اینترنتی جهان

میزان تقاضای دیجیتال مارکتینگ در سال 2022

یکی از دلایل بررسی آمار بازاریابی اینترنتی ایران و جهان، تقاضای شغلی این حوزه است. طبق داده‌های موجود تا سال 2026 تقاضا برای موقعیت شغلی دیجیتال مارکتینگ 10 درصد افزایش پیدا می‌کند. این درصد در مقایسه با دیگر مشاغل بالاتر است.

آمار تکمیلی بازاریابی اینترنتی ایران و جهان

  • کسب‌وکارهای کوچک 5 تا 10 درصد از درآمد خود را صرف بودجه دیجیتال مارکتینگ می‌کنند. این عدد در کسب‌وکارهای بزرگ‌تر به حدود 14 درصد می‌رسد.
  • 93 درصد از مردم قبل از هرگونه خرید، نظرات آنلاین را مطالعه می‌کنند. (نمونه بارز این مورد را در بخش نظرات دیجی‌کالا مشاهده کنید.)
  • به‌صورت جهانی 45 درصد خریداران به‌صورت آنلاین خرید می‌کنند. در آمار بازاریابی اینترنتی ایران نیز خریدهای آنلاین با رشد قابل توجهی مواجه است.

آمارهای بازاریابی ویدئویی در سال 2022

آمارهای بازاریابی ویدئویی، نشان می‌دهند که بیش از ۵۰٪ از مشتریان به محتوای ویدئویی نسبت به سایر انواع بازاریابی محتوا نظیر ایمیل و بلاگ، رغبت بیشتری دارند، این رقم خود به‌تنهایی نشان‌دهنده اهمیت چشمگیر ویدئو در بازاریابی است. در ادامه، آمارهایی جهانی بازاریابی ویدئویی در سال 2022 را بررسی می‌کنیم:

ویدئوهای تبلیغ محصول یا همان (Product Video)

بررسی آمار بازاریابی اینترنتی ایران و جهان در بخش ویدئوهای تبلیغ محصول، نشان‌دهنده تأثیر بی‌نظیر این نوع بازاریابی در جذب مشتریان و افزایش فروش کسب‌وکارها دارد. آمارهای اخیر نشان می‌دهد که ویدئوهای تبلیغ محصولات می‌توانند میزان خرید را تا ۱۴۴٪ افزایش دهند. همچنین، ۸۷٪ از فعالان بازار صنعت و کسب‌وکار اعلام کرده‌اند که برای بازاریابی از ویدئو استفاده می‌کنند، علاوه بر این ۶۲٪ از مردم اعلام کرده‌اند که پس از مشاهده ویدئوی تبلیغاتی یک محصول در فیس‌بوک، احساس بهتری نسبت به آن پیدا می‌کنند.

آمار بازاریابی ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی

به‌طورکلی، فیس‌بوک، یوتیوب و اینستاگرام به‌عنوان سه پلتفرم اصلی برای بازاریابی ویدئویی در کسب‌وکارها مورداستفاده قرار می‌گیرند. در این پلتفرم‌ها امکان رساندن محتوای ویدئویی به جمعیت بزرگی از مخاطبان فراهم شده است. بررسی آمارهای اخیر نشان می‌دهد که در این پلتفرم‌ها، ویدئو به اصلی‌ترین ابزار برای جذب مشتریان تبدیل شده‌ است.

به‌عنوان‌مثال اینستاگرام به پلتفرمی پرطرف‌دار و جذاب برای تولید محتوای ویدئویی تبدیل شده است، این محتوای ویدیویی جهت جذب و هدایت خرید مشتریان تولید می‌شود. همچنین ویدئوهایی با فرمت مربعی در فیس‌بوک به طور معمول از ویدئوهای افقی تأثیرگذارتر هستند. آمار نیز نشان می‌دهد که ۹۳٪ از بازاریابان از ویدئو در رسانه‌های اجتماعی برای تبدیل‌کردن دنبال‌کنندگان به مشتریان واقعی خود استفاده می‌کنند.

4/5 - (2 امتیاز)

موضوعاتی که در مقاله " آمار بازاریابی اینترنتی ایران و جهان در 2022 " پوشش داده شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارتباط با کارشناسان کاژه در7 روز هفته